مطالعه دانش تهیه انواع غذا با بهره گیری از گیاهان خودرو توسط عشایر

محمد رحیم فروزه؛ غلامعلی حشمتی؛ حسین بارانی

دوره 3، شماره 5 ، شهریور 1395، ، صفحه 23-58

https://doi.org/10.22054/qjik.2017.7748.1011

چکیده
  دانش بومی بخشی از فرهنگ یک سرزمین است که شیوه‌هایی از چگونگی سازگاری یک جامعه نسبت به شرایط زیست بوم را دربرمی‌گیرد. ثبت و جمع‌آوری این دانش اغلب به عهده مردم نگاران است. یکی از زمینه‌های کارآمد در پژوهش‌های مردم نگارانه ثبت دانش بومیان در زمینه طبخ غذا با استفاده از گیاهان مختلف در محل زیست آنهاست که امری کاملا درگیر با مسائل اجتماعی ...  بیشتر