آ

  • آزولا آزولا، شیطان سبز، علف جن یا روح مرداب [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 53-88]

  • آنتروپی آزولا، شیطان سبز، علف جن یا روح مرداب [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 53-88]

ا

  • اتنواکولوژی واکاوی دانش بومی پیرامون گیاه گَنَبو(آنغوزه‌) در مراتع زاگرسی(مطالعه موردی: تنگ-سرخ، استان کهگیلویه و بویراحمد) [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 1-52]

  • اتنوفارماکولوژی واکاوی دانش بومی پیرامون گیاه گَنَبو(آنغوزه‌) در مراتع زاگرسی(مطالعه موردی: تنگ-سرخ، استان کهگیلویه و بویراحمد) [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 1-52]

  • استان کرمان بوم شناسی فرهنگی؛ تحلیل دانش بومی زنان عشایر ایل سلیمانی در فرآیند توسعه پایدار مراتع [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 173-199]

  • اگرونومی واکاوی دانش بومی پیرامون گیاه گَنَبو(آنغوزه‌) در مراتع زاگرسی(مطالعه موردی: تنگ-سرخ، استان کهگیلویه و بویراحمد) [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 1-52]

  • ایل سلیمانی بوم شناسی فرهنگی؛ تحلیل دانش بومی زنان عشایر ایل سلیمانی در فرآیند توسعه پایدار مراتع [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 173-199]

  • ایل سنگسری مطالعه مردم شناختی گوت: مسکن سنتی عشایر سنگسری در ییلاق [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 59-106]

  • انرژی آزولا، شیطان سبز، علف جن یا روح مرداب [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 53-88]

  • انگشتر پژوهشی در هنر انگشترسازی سنتی قم [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 119-152]

  • انگشترسازی قم پژوهشی در هنر انگشترسازی سنتی قم [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 119-152]

ب

  • بهبهان بررسی دانش بومی کاربردهای درمانی مومنایی (مطالعه موردی شهرستان بهبهان)- منصوره قوام [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 153-172]

  • بوم‎شناسی فرهنگی کما؛ پیوستاری از کاربرد و طرد: معنای فرهنگی یک تغذیۀ گیاهی در منطقۀ ششتمد سبزوار [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 107-152]

ت

  • تغذیۀ گیاهی کما؛ پیوستاری از کاربرد و طرد: معنای فرهنگی یک تغذیۀ گیاهی در منطقۀ ششتمد سبزوار [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 107-152]

  • توسعه پایدار بوم شناسی فرهنگی؛ تحلیل دانش بومی زنان عشایر ایل سلیمانی در فرآیند توسعه پایدار مراتع [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 173-199]

د

  • دانش بومی مطالعه دانش تهیه انواع غذا با بهره گیری از گیاهان خودرو توسط عشایر [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 23-58]

  • دانش بومی بوم شناسی فرهنگی؛ تحلیل دانش بومی زنان عشایر ایل سلیمانی در فرآیند توسعه پایدار مراتع [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 173-199]

  • دانش بومی نقش دانش بومی و سنت‌های محلی زنان در تولید و مدیریت فرآورده‌های دامی (مطالعه موردی: روستای ابونصر، شهرستان بوانات) [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 89-118]

  • دانش بومی زعفران در آینه دانش بومی میراث مکتوب کهن ایران [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 211-235]

  • دانش‌بومی واکاوی دانش بومی پیرامون گیاه گَنَبو(آنغوزه‌) در مراتع زاگرسی(مطالعه موردی: تنگ-سرخ، استان کهگیلویه و بویراحمد) [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 1-52]

  • درمانی بررسی دانش بومی کاربردهای درمانی مومنایی (مطالعه موردی شهرستان بهبهان)- منصوره قوام [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 153-172]

  • دیلگان مطالعه دانش تهیه انواع غذا با بهره گیری از گیاهان خودرو توسط عشایر [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 23-58]

ر

  • رکاب پژوهشی در هنر انگشترسازی سنتی قم [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 119-152]

  • روستای ابونصر شهرستان بوانات نقش دانش بومی و سنت‌های محلی زنان در تولید و مدیریت فرآورده‌های دامی (مطالعه موردی: روستای ابونصر، شهرستان بوانات) [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 89-118]

ز

  • زعفران زعفران در آینه دانش بومی میراث مکتوب کهن ایران [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 211-235]

  • زنان روستایی نقش دانش بومی و سنت‌های محلی زنان در تولید و مدیریت فرآورده‌های دامی (مطالعه موردی: روستای ابونصر، شهرستان بوانات) [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 89-118]

  • زنان عشایر بوم شناسی فرهنگی؛ تحلیل دانش بومی زنان عشایر ایل سلیمانی در فرآیند توسعه پایدار مراتع [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 173-199]

س

  • سفرۀ غذا دانش بومی و سنتی خوراک: درآمدی بر نشانه‌شناسی غذا و آداب مربوط به آن از منظر دین [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 153-210]

  • سنت های محلی نقش دانش بومی و سنت‌های محلی زنان در تولید و مدیریت فرآورده‌های دامی (مطالعه موردی: روستای ابونصر، شهرستان بوانات) [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 89-118]

ش

  • شیوه‎ها و الگوهای پخت کما؛ پیوستاری از کاربرد و طرد: معنای فرهنگی یک تغذیۀ گیاهی در منطقۀ ششتمد سبزوار [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 107-152]

ص

  • صیانت فرهنگی از منابع کما؛ پیوستاری از کاربرد و طرد: معنای فرهنگی یک تغذیۀ گیاهی در منطقۀ ششتمد سبزوار [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 107-152]

ط

  • طب سنتی زعفران در آینه دانش بومی میراث مکتوب کهن ایران [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 211-235]

غ

  • غذاهای سنتی مطالعه دانش تهیه انواع غذا با بهره گیری از گیاهان خودرو توسط عشایر [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 23-58]

ف

  • فرآورده‌های دامی نقش دانش بومی و سنت‌های محلی زنان در تولید و مدیریت فرآورده‌های دامی (مطالعه موردی: روستای ابونصر، شهرستان بوانات) [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 89-118]

  • فرهنگ مطالعه مردم شناختی گوت: مسکن سنتی عشایر سنگسری در ییلاق [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 59-106]

  • فرهنگ تغذیۀ اسلامی دانش بومی و سنتی خوراک: درآمدی بر نشانه‌شناسی غذا و آداب مربوط به آن از منظر دین [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 153-210]

ک

  • کلیدواژه: فلزکاری سنتی پژوهشی در هنر انگشترسازی سنتی قم [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 119-152]

  • کوچندگان مطالعه مردم شناختی گوت: مسکن سنتی عشایر سنگسری در ییلاق [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 59-106]

گ

  • گیاهان خودرو مطالعه دانش تهیه انواع غذا با بهره گیری از گیاهان خودرو توسط عشایر [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 23-58]

  • گیاهان خوراکی مطالعه دانش تهیه انواع غذا با بهره گیری از گیاهان خودرو توسط عشایر [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 23-58]

  • گیاه کما کما؛ پیوستاری از کاربرد و طرد: معنای فرهنگی یک تغذیۀ گیاهی در منطقۀ ششتمد سبزوار [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 107-152]

  • گَنَبو واکاوی دانش بومی پیرامون گیاه گَنَبو(آنغوزه‌) در مراتع زاگرسی(مطالعه موردی: تنگ-سرخ، استان کهگیلویه و بویراحمد) [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 1-52]

  • گوت مطالعه مردم شناختی گوت: مسکن سنتی عشایر سنگسری در ییلاق [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 59-106]

م

  • متون کهن زعفران در آینه دانش بومی میراث مکتوب کهن ایران [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 211-235]

  • مخراج‌کاری پژوهشی در هنر انگشترسازی سنتی قم [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 119-152]

  • مراتع تنگ‌سرخ واکاوی دانش بومی پیرامون گیاه گَنَبو(آنغوزه‌) در مراتع زاگرسی(مطالعه موردی: تنگ-سرخ، استان کهگیلویه و بویراحمد) [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 1-52]

  • مومنایی بررسی دانش بومی کاربردهای درمانی مومنایی (مطالعه موردی شهرستان بهبهان)- منصوره قوام [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 153-172]

ن

  • نسخ خطی زعفران در آینه دانش بومی میراث مکتوب کهن ایران [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 211-235]

  • نشانه‌شناسی غذا دانش بومی و سنتی خوراک: درآمدی بر نشانه‌شناسی غذا و آداب مربوط به آن از منظر دین [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 153-210]

  • نظام سنتی دون نقش دانش بومی و سنت‌های محلی زنان در تولید و مدیریت فرآورده‌های دامی (مطالعه موردی: روستای ابونصر، شهرستان بوانات) [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 89-118]

  • نقش‌های اجتماعی غذا دانش بومی و سنتی خوراک: درآمدی بر نشانه‌شناسی غذا و آداب مربوط به آن از منظر دین [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 153-210]

  • نگین پژوهشی در هنر انگشترسازی سنتی قم [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 119-152]

ی

  • ییلاق مطالعه مردم شناختی گوت: مسکن سنتی عشایر سنگسری در ییلاق [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 59-106]

login