معرفی و باززنده‌سازی ظرف گیاهی «بوکله» در قوم ‌بختیاری.

علیرضا خسرویانی؛ رقیه السادات وزیری بزرگ

دوره 8، شماره 15 ، شهریور 1400، ، صفحه 371-392

https://doi.org/10.22054/qjik.2022.67724.1317

چکیده
  در هنگام مطالعه و پژوهش در ادبیات شفاهی قوم بختیاری با اسم ظرفd به نام «بوکله» مواجه شدیم که تولید آن در اکثر مناطق بختیاری نشین به فراموشی سپرده شده بود. از این ‌رو، پژوهش حاضر با هدف یافتنروش تولید و باز زنده سازی آن شکل گرفت. در این راستا پس از کنکاش فراوان و یافتن نمونه ای از ظرف تولید شده در روستای صالح کوتاه واقع در دهستان ...  بیشتر