با عنایت به پیشنهاد شورای سردبیران و موافقت هیئت رئیسه دانشگاه مبنی بر دریافت بخشی از هزینه ارزیابی مقالات از نویسندگان، بدین‌وسیله به استحضار می‌رساند از ابتدای سال 1398، نویسندگان مقالات در نشریات علمی-پژوهشی و علمی-ترویجی دانشگاه همزمان با ارسال مقاله موظف به پرداخت هزینه یاد شده هستند. طبق تنظیمات انجام شده در سامانه نشریات و ایجاد درگاه الکترونیکی، پرداخت مذکور با استفاده از کارت شتاب و داشتن رمز اینترنتی میسر خواهد بود. مبالغ مذکور برای نشریات علمی-پژوهشی یک میلیون ریال و برای نشریات علمی-ترویجی 800 هزار ریال می‌باشد. خواهشمند است دستور فرمایید موضوع جهت اطلاع و راهنمایی در قسمت راهنمای نویسندگان سامانه درج شود. همچنین با توجه به مشکلات پیش آمده ارسال تعهدنامه توسط نویسندگان الزامیست. فرم تعهدنامه یاد شده در قسمت راهنمای نویسندگان قابل دریافت است که پس از دانلود، تکمیل و امضا، اسکن شده و همراه فایل اصلی بارگذاری می‌شود. در صورت بروز مشکل و یا نیاز به راهنمایی آقای سمیعی کارشناس مسئول نشریات دانشگاه با شماره 48392138 آماده پاسخگویی خواهند بود.