- بلوکباشی، علی. (1392)، آشپزوآشپزخانه: پژوهشیانسانشناختیدرتاریخاجتماعیهنرآشپزی، تهران: جاوید.
- حسنزاده، علیرضا. (1387)، خوراکوفرهنگ، تهران: مهرنامگوسازمانمیراثفرهنگی.
- طیبی، حشمتاله. (1380)، مبانی جامعهشناسی ایلاتوعشایر. انتشارات دانشگاه تهران.
- عمادی، محمدحسین و عباسی، اسفندیار. (1378)، حکمت دیرین در عصر نوین: کاربرد دانش بومی در توسعه پایدار. انتشارات مرکز تحقیقات و بررسی مسائل روستایی، تهران: وزارت جهاد کشاورزی.
- غفاری، یعقوب. (1391)، غذاهای سنتی مردم بومی استان کهگیلویه و بویراحمد. اصفهان، انتشارات بهتا پژوهش.
- فاضلی، نعمتالله. (1392)، پشتدریاهاشهریاست: فرایندها، روشهاوکاربردهایمردمنگاریشهری، تهران: تیسا.
- گوهریان، پریا. (1388)، سفرههایآسمانی: سفرههاینذریایرانیان، همدان:هانی.
- ایزدی جیران، اصغر. (1392)، چشیدن مناسک: مردمنگاری حسی غذای نذری در تهران. پژوهشهای انسانشناسی ایران، 2.
- بارانی، حسین؛ بهمنش، بهاره و شهرکی، محمدرضا. (1390)، دانش بومی گیاهشناسی گیاهان دارویی منطقه چهارباغ از مراتع استان گلستان. فصلنامه دانش بومی، 2.
- بوذرجمهری، خدیجه و رکنالدین افتخاری، عبدالرضا. (1384)، تحلیل جایگاه دانش بومی در توسعه پایدار. فصلنامه مدرس علوم انسانی، 1.
- بوذرجمهری، خدیجه. (1382)، جایگاه دانش بومی در توسعه روستایی پایدار. مجله جغرافیا و توسعه، 1.
- حاجی علی محمدی، هما.، تقوی شیرازی، مریم و قربانی، عبدالباسط. (1385)، اطلس مردم گیاهدرمانی ایران، فصلنامه علوم اجتماعی، 34 و 35.
- دهکردی، نصراله؛ نوروزی، مصطفی و صفایی عزیز، علی. (1391)، جمعآوری و بررسی مصارف سنتی منتخبی از گیاهان شهر جندق. مجله طب سنتی اسلام و ایران، 1.
- ذوالفقاری، بهزاد؛ صادقی، مسعود؛ تیری، ایمان و یوسف علی تبار، مقداد. (1391)، جمعآوری، شناسایی و بررسی مصارف سنتی منتخبی از گیاهان شهر بابل. مجله طب سنتی اسلام و ایران، 1.
- شیبانی، سیمین. (1381)، » سفرهایرانی«، ایرانشناسی، 56.
- علیزادهاقدم، محمدباقر. (1391)، » تحلیلجامعهشناختیسبکغذاییشهروندانتبریزی«، رفاه اجتماعی، 12.
- فرهادی، کاوه و سالمی قمصری، مرتضی. (1393)، مدیریتدانشنگهداریخوراکدرایران. موردمطالعه: طبقهبندیسنتیخوراک، دوفصلنامهدانشهایبومیایران، 1.
- فرهادی، مرتضی. (1385)، گیاه مردمنگاری با چکیده و نمونههایی از گیاه مردمنگاری گیاهان خودروی کمره. فصلنامه علوم اجتماعی، 34 و 35.
- قادر زاده، امیدوغلامی، احمد. (1392)، » مطالعهکیفیدلالتهایمعناییغذاوتناولآننزدزنان. «زن درتوسعهوسیاست، 11.
- مقصودی، منیژه؛ پارسا پژوه، سپیده. (1390)، گیاه قومشناسی منطقه پس قلعه در شمال شهر تهران، پژوهشهای انسانشناسی ایران، 2.
- میردیلمی، سیده زهره؛ حشمتی، غلامعلی؛ بارانی، حسین. (1389)، مطالعهاتنوبوتانیواتنواکولوژیگونههایداروییکچیک (مطالعهموردیمراتعکچیکدرشمالشرقاستانگلستان)، فصلنامه دانش بومی، 1.
- وکیلیان، سیداحمد. (1385)، » گزارشهمایشسفرههاینذری«، فرهنگمردم، 18.
- دیف رخش، سیده معصومه. (1391)، بررسی دانش بومی مهمترین گونههای غیر علوفهای منطقه دلی کما، استان کهگیلویه و بویراحمد. پایاننامه کارشناسی ارشد مرتعداری، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.
- فروزه، محمدرحیم. (1393)، بررسی اتنوبوتانی و پیشبینی زیستگاه مطلوب برخی از گونههای مرتعی (مطالعه موردی مرتع دیلگان، استان کهگیلویه و بویر احمد). رساله دکتری علوم مرتع. دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.
- سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد، (1388)، مطالعات تفصیلی اجرایی حوزه آبخیز دیلگان.
- Howes, D. (1991). "Sensorial Anthropology", The Varieties of Sensory Experience: A Sourcebook in the Anthropology of the Senses. In: (Ed.), Howes, D. Toronto: University of Toronto Press.
- Warren, D., Cashman, M., and Cashman, K. (1988). Indigenous knowledge for sustainable agricultureand rural development, Gatekeeper Series, International Institute for Environment. London.
- Howes, D. (2013). "The Social Life of the Senses", In Ars Vivendi Journal, 3.
- Kunwar, R., and Bussmann, R.W. 2008. Ethnobotany in the Nepal Himalaya. Journal of Ethnobotany and Ethnomedicine. 24.
- Qureshi, R., and Ghufran, M.A. (2007). Indigenous knowledge of selected medicinal wild plants of district attock, punjab, Pakistan. Pakistan Journal of Botany. 7.
- Rajendran, S.R., and Maharajan, M. (2011). Wild Edible Plant Diversity of Kotagiri Hills a Part of Nilgiri Biosphere Reserve, Southern India. Journal of Research in Biology. 2.
- Sutton, D. (2010). "Food and the Senses", In Annual Review of Anthropology. 39.